Blandat om bilar

Bygga en carport

Under vintern är det skönt att ha någonstans att parkera sin bil. En carport är då ett bra alternativ. Har du inte en sådan kan du rätt enkelt bygga en själv.

Fördelar med carport

Att välja en carport istället ett garage har flera fördelar. Det är billigare att bygga en carport, det är dessutom mycket enklare. I vissa fall behöver du dessutom inget bygglov vilket kan ta rätt lång tid att ansöka om. Att bygga en carport blir du dessutom klar med rätt snabbt.

Material

Det första du bör göra är att planera bygget. Sen måste du skaffa fram allt material. Det finns byggvaruhus som säljer allt du kan tänkas behöva. Skulle det inte finnas någon i närheten där du bor kan du beställa online. De flesta företag erbjuder dessutom hemleverans vilket är ett stort plus.

Förvara mer än bilen i carporten

Förutom att parkera din bil i carporten kan du där även förvara andra saker. Du kan bygga en carport till husbilen, eller till att förvara familjens cyklar. Vill du ha någonstans att förvara verktyg och liknande är det dock rekommenderat med ett garage så att du kan låsa in allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *