Blandat om bilar

Meka med bilar som sidosyssla

För många är det en hobby att meka med bilar. Men om du vill kan du ta din hobby steget längre och tjäna lite pengar på det. Du behöver inte ha en hel bilverkstad för att kunna ta betalt för att meka med bilar. Har du ett garage hemma du brukar meka i kan du starta firma och börja ta betalt för att hjälpa andra med deras bilar.

Gör det som nöje

Du behöver inte se det som ett arbete. Utan se det som ett sätt att tjäna lite pengar samtidigt som du utför din hobby. Istället för att laga polarnas bilar helt gratis. Kan du lägga in en prilla från loop snus, meka med en bil och tjäna en slant. Visste du förresten att Loop snus är en helt tobaksfri nikotinpåse som finns i många olika smaker? Du kan beställa hem prillorna från nätet.

Du behöver dock starta företag om du ska ta betalt för dina tjänster. Men att starta enskild firma är helt gratis, och det är faktiskt också mycket enkelt. Har du ingen utbildning inom bilmek är det så klart bra att vara tydlig med det mot dina kunder. Men å andra sidan kanske du kan ge bättre pris än en bilverkstad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *